Aktuelnosti

[Odnosi sa javnošću]

Saopštenje za medije

Povećano korišćenje širokopojasnog pristupa internetu

U 2020. godini došlo je do ubrzanog povećanja upotrebe interneta. Obim internet saobraćaja u fiksnim mrežama u 2020. godini je za 51,39% veći od ostvarenog internet saobraćaja u 2019. godini, a broj korisnika koji su pristupali internetu putem optičkih vlakana, kao najsavremenijeg vida pristupa u fiksnim mrežama, se u toku 2020. godine povećao za 16,14% u odnosu na 2019. godinu. Broj korisnika mobilnih usluga koji su, na kraju 2020. godine, pristupali internetu iznosio je 539.547 i za 6,73% je veći u odnosu na 2019. godinu.
opširnije>>


[Odnosi sa javnošću]

Saopštenje za javnost

Obavještenje o izvođenju radova

Obavještavamo vas da uskoro počinju radovi na rekonstrukciji dijela Bregalničke ulice.
opširnije>>


[Odnosi sa javnošću]

Saopštenje za javnost

Obavještenje o prekidu servisa

Obavještavamo vas da će Telenor u noći između 29. i 30. marta 2021. godine, u vremenu od 00:00 i 03:00 raditi na promjeni parametara na produkcionom dijelu MME/SGSN mreže.U tom periodu se očekuje prekid servisa (prenos podataka-internet) u trajanju od 5 minuta u vremenu od 02:00 do 02:05.
opširnije>>


[Odnosi sa javnošću]

Saopštenje za javnost

Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost proslavlja dvadeset godina rada

Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost – EKIP, ove godine proslavlja jubilarnih 20 godina od osnivanja. Agencija je osnovana 8. marta 2001. godine Odlukom Vlade Crne Gore, kao nezavisno regulatorno tijelo za oblast telekomunikacija pod nazivom Agencija za telekomunikacije.
opširnije>>


[Odnosi sa javnošću]

Saopštenje za javnost

Puštena u rad Daljinski upravljana kontrolno-mjerna stanica u Nikšiću

U okviru Sistema za kontrolu i monitoring radio-frekvencijskog (RF) spektra Crne Gore (Sistem), Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP) je stavila u funkciju novu daljinski upravljanu kontrolno-mjernu stanicu (DUKMS) i to u opštini Nikšić.
opširnije>>


 

1/525   >>  [ukupno rezultata: 2624]

 

     Registar NeZoviMe
   Brojevi hitnih slu
žbi: